Ознака: спасители

Петмина спасители од Битола ќе заминат на помош во Турција

Во овие мигови, кога нашите пријатели се соочуваат со големите последици од оваа природна катастрофа, подготвени сме да дадеме помош и поддршка од хуманитарен...