Ознака: Сотир Трајкоски

Пливачкиот подвиг на Трајкоски му дава можност за остварување на сонот

Македонските пливачи Сотир Трајкоски, Мартин Стефановски и Весна Трајковска-Стерјов обезбедија норма за учество на Светското првенство во мастерс пливање во Јапонија Сотир Трајкоски (37) забележа...