Ознака: синџирот

Конкретни решенија за намалување на употребата на пластика во...

Денот на планетата Земја во 2024 година се фокусира на темата „Планетата против пластиката“. По тој повод, Еди Мукиби, претседател на мрежата на пазари...

Кина побара Г20 да ја одржи стабилноста на синџирот на снабдување

Кинескиот заменик-министер за трговија Ванг Шоувен ја истакна важноста членките на Г20 да го заштитат мултилатералниот трговски систем и да ги осудат едностраните протекционистички акции,...