Ознака: Семакедонска илинденска средба

Повик за семакедонско помирување упатен од Трново

Итно раскинување на договорот помеѓу Зоран Заев и Бојко Борисов од 1 август 2017 и спогодбата помеѓу Никола Димитров и Никос Коцијас од 17...