Ознака: руски средношколци

Руските средношколци ќе учат да летаат дронови и да ракуваат со...

Во претстојната учебна година, која започнува во септември, руските средношколци ќе можат да посетуваат обука за контрола на борбени авиони без екипаж, објави во...