Ознака: Рецепт

Алонсо го користи искуството со големите тренери за да напише победнички...

Алонсо играше за многу од најголемите тренери претходните децении, Гвардиола, Мурињо и Анчелоти меѓу нив, и се потпира на нивните примери за инспирација. „Има...

Рецепт за преживување

Токму првите луѓе на ММФ деновиве предупредија дека доколку не се сопре растечката инфлација, народот ќе излезе на улица. Тоа значи бран на големи...