Ознака: ‘рчко

Каде бевте кога дојдоа по ‘рчковците во Хонгконг

Хонгконг се држеше до строгите прописи за справување против пандемијата според кои училиштата и вежбалниците не работат, а рестораните затвораат во шест часот попладне....