Ознака: Преговарачкиот процес

Преговарачкиот процес да не се злоупотребува за решавање билатерални спорови

За разлика од амандманите на бугарските европратеници, кои се обидуваат во извештајот за Македонија да вметнат свои ставови, квазикритики и конструкции за земјава со...