Ознака: „Порта Европа“

Промовирана едицијата „Порта Европа“

Промовирана едицијата „Порта Европа“, во издание на „Арс ламина“. Книжевната едиција „Порта Европа“ се состои од шест извонредни книжевни дела од европски автори, кои зачекоруваат...

Избрани победниците на конкурсот за дизајн на корици – „Порта Европа“

Предлог-дизајните на дизајнерите Катерина Соколова, Ивона Јанчевска, Лара Маринковиќ и Андреј Лавчански за шест книжевни дела од европски писатели се избрани за победнички на...