Ознака: „Поетроника“

Во МНТ ќе се одржи „Поетроника“

Македонскиот народен театар најавува несекојдневно доживување со македонската поезија ставена во современ музички контекст. В четврток, на 8 јуни, со почеток во 21 часот,...