Ознака: пловечки фотоволтаци

Изградена првата пловечка фотоволтаична централа во Албанија

По успешното завршување на фазата на имплементација, пловечката фотоволтаична централа во Елбасан започна со работа, јави весникот „Илинден“. - Првата пловечка централа во Албанија произведува...