Ознака: патрон празник

ФОТОГАЛЕРИЈА: Жителите на Општина Кисела Вода го одбележаа патрониот празник Ѓурѓовден

Со забавни и разновидни содржини за сите генерации, Општина Кисела Вода денес го прославува својот патронен празник Ѓурѓовден. Паркот "Македонија" од пладнето е исполнет...