Ознака: Османи – Саидов

ОБСЕ ќе продолжи со поддршката за спроведување на реформската агенда во...

Неодамнешните узбекистански уставни промени претставуваат голем чекор напред кон градење на „Нов Узбекистан“ и ОБСЕ ќе продолжи да дава поддршка за спроведување на реформската...