Ознака: ОМО „Илинден“

Петков: Теми за македонско малцинство се апсолутно недопустиви, ОМО „Илинден“ е...

Бугарскиот премиер Кирил Петков уште еднаш повтори дека не постои македонско малцинство во Бугарија и нема да дозволи на таа тема да се разговара....