Ознака: олитиката

Да им ја оставиме историјата на политичарите, а политиката на историчарите,...

Со децении глумиме дека ние сме над нештата, соседите воделе неевропска политика и на крајот нашите пријатели во Брисел и во Вашингтон ќе дојдат...