Ознака: Олимпизмот

Олимпизмот во сенка на опортунизмот

Во Пекинг вчера започнаа Зимските олимписки игри, со учество на околу 3.000 спортисти од 91 држава во светот. Олимписките игри отсекогаш биле синоним на...