Ознака: новинарски наслови

Платформата „Икс“ ќе ги отстрани насловите од новинарските вести

Платформата „Икс“ (Твитер) ќе ги отстрани насловите од новинарските написи, бидејќи нејзиниот сопственик Илон Маск сака да ги мотивира новинарите да објавуваат статии директно...