Ознака: Николов

Огромна е ползата за бизнисот во земјите што ги прифатиле системот...

Неодамна во Барселона, Шпанија, се одржа меѓународната конференција „Трипл хеликс 2023“ под наслов „Претприемачките универзитети и одржливиот развој“, на која учествуваа над 400 научници,...

По пандемијата срцевите удари зголемени за трипати, вели кардиологот Николов

По ковид пандемијата зголемен е бројот на срцеви удари, покажуваат анализите на македонските кардиолози, но и на европските и светски здруженија. Срцевите удари се...