Ознака: незадоволни граѓани

Демократски сојуз: Можно е Бугарите да бидат внесени во Уставот, но...

Централниот совет на Демократскиот сојуз расправаше за актуелните политички состојби во земјата при што оцени дека евроинтеграциските процеси се врвен приоритет, но власта нема...