Ознака: неволјите

Неволјите на јаболкарите ги отсликуваат неволјите во земјоделството

По вторпат за еден месец преспанските овоштари апелираа за помош Преспанските јаболкари викендов се собраа на јавен собир на плоштадот во Ресен за да си...