Ознака: Невидлив

Невидливиот данок ќе го платиме сите

Не треба да се „игра“ со пазарните законитости, зашто тие кога-тогаш, или со одредено задоцнување, но секогаш, ќе ја испеглаат разликата помеѓу понудата и...