Ознака: Нехат ел Хачми

Романот „Во понеделник ќе нѐ сакаат“ од Нехат ел Хачми...

Издавачката куќа „Антолог“, во рамките на проектот „Создадено во Европа: моќта на различноста“, ја објави книгата „Во понеделник ќе нѐ сакаат“ од Нехат ел...