Ознака: национално ткиво

Игри со зборови за разнебитување на македонското национално ткиво

Од аспект на актуелните обиди од страна на Македонската патриотска организација (МПО) за релативизација на македонскиот национален идентитет и негово расчленување на „историски, географски,...