Ознака: мрнк вакцина

ЕМА: Обилната менструација е можен несакан ефект на вакцината мРНК против...

Одборот на Европската агенција за лекови (ЕМА) денеска препорача обилно менструално крварење да се додаде на листата несакани ефекти од вакцината мРНК против ковид-19...