Ознака: Милевски:

Милевски: Целта е да се освои првото место во групата

Нѐ чекаат шест тешки натпревари. Императив во оваа селекција е секој да го даде најдоброто од себе. Фудбалерите да покажат дека имаат потенцијал, да...