Ознака: Мартин Стрезоски

„Чекајќи ги пријателите“ на Мартин Стрезоски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата „Чекајќи ги пријателите“ на авторот Мартин Стрезоски е овонеделниот избор на фотографија на неделата. - Кучињата нѐ учат како се чекаат пријатели - вели...

Сè е театар на Мартин Стрезоски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Сè е театар на Мартин Стрезоски е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на оваа недела. -Статуата што држи маска само нè потсетува од...

Убави работи на Мартин Стрезоски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Убави работи е насловот на фотографијата на авторот Мартин Стрезоски која е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. - Кога човек ќе...

Градот на Мартин Стрезоски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Градот на авторот Мартин Стрезоски е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. –Градот се буди – ја опишува Стрезоски фотографијата. Утре ќе биде отпечатена...

Куќата на Робевци во Охрид на Мартин Стрезоски – ФОТОГРАФИЈА НА...

Куќата на фамилијата Робевци во Охрид на Мартин Стрезоски е изборот на фотографија на неделата на „Нова Македонија“. -На фотографијата е камената фасада од куќата...