Ознака: Македонски во Албанија

Македонците од Албанија порачуваат: Од кога сме родени знаеме дека сме...

Нас Македонците во Албанија ништо не може да не поколеба на пописот да се изјасниме она што сме, а за Бугари тоа е само...