Ознака: Македониум

Македониум на Анета Илиевска – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Македониум на авторката Анета Илиевска е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. - Фотографијата е снимена спонтано во внатрешноста на споменикот Македониум во...