Ознака: Луиш Пејшото

„Книга“ од Жозе Луиш Пејшото на македонски

Издавачката куќа „Антолог“ ја објави книгата „Книга“ од Жозе Луиш Пејшото. „Книга“ е летопис за руралниот егзодус во кој над милион португалски емигранти трагаат...