Ознака: лекарски преглед

Годишниот преглед покажал дека Бајден e способен за должност, неговата возраст...

Американскиот претседател Џозеф Бајден „останува подготвен за должност“, напиша синоќа неговиот лекар откако беше подложен на „годишен претседателски преглед“ до дека 81-годишниот шеф на...