Ознака: Леди Магбет

„Леди Магбет“ на „Скопје танцовиот театар“ на фестивал во Верона

Кореографката Рисима Рисимкин и танчерите на „Скопје танцовиот театар“ од 24 до 31 август годинава ќе гостуваат на сцената на Фестивалот на Шекспир во...