Ознака: криминална организација

Високонасилна криминална организација од Западен Балкан зад решетки

Уапсени се вкупно 37 осомничени, а според достапните информации, водач на таа група е државјанин на Босна и Херцеговина кого Европол го смета за...

Стравотен удар за албанското подземје

Во големата акција спроведена во Шпанија, Белгија, Хрватска, Германија, Италија и во Холандија учествуваа над 600 полицајци од сите овие земји, координирани од Европол,...