Ознака: „Креативен код“

Изложбата „Креативен код“ во „Чифте-амам“

По повод Меѓународниот ден на лицата со попреченост, во организација на Националната галерија на Македонија, денеска, во 14 часот, во објектот „Чифте-амам“ ќе биде...