Ознака: Колибри 65 години

ФОТОГАЛЕРИЈА: „Колибри“ ги одбележа своите 65 лета на манифестацијата „Играме заедно...

Весело, разиграно и полно со детски насмевки беше денеска на популарната сцена под ведро небо - Школка во Градскиот парк во Скопје. Инклузивниот настан...