Ознака: колективен договор за земјоделство

Укинувањето на колективниот договор во земјоделство е директно кршење на работничките...

Откако Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани (УПОЗ) денеска реагираше за укинувањето на Колективниот договор во Министерството за земјоделство,...