Ознака: КАРАНОВИЌ

Репрезентативно деби со злато на Балканијадата

По седум години Работнички стана прволигаш. Карановиќ на 16- годишна возраст заедно со своите врсници стигна до првиот триумф на балканијадите. Незаборавни години во...

Очекувам на првенствата што ни претстојат да се појават нови таленти

Сега имаме некоја база, масовност, но ќе треба да се направи и квалитет. А со стабилизација на македонските одбојкарски клубови и поголем ангажман во...

Се надевам дека со позитивна енергија и сплотеност ќе направиме добар...

Изминатата недела имавме нов состанок, четврти по ред, со официјални административни лица на ЦЕВ, дојдени да проверат како се одвиваат работите и до каде...