Ознака: Италијанска турнеја

Италијанска турнеја на романот „Америка“ на Кујунџиски

Наредните денови македонскиот писател Жарко Кујунџиски ќе престојува во Италија, каде што ќе учествува на две јавни презентации на италијанското издание на романот „Америка“....