Ознака: испорачаат

Клучот е кај носителите на власт што се способни да испорачаат...

Инсистирањето на етнички министри, премиери, претседатели, директори, советници и што ли уште не, веќе сфативме и сведоци сме дека ја води државата кон политичко,...