Ознака: Хардкор-бендот

Хардкор-бендот „Смат“ и раперката Мими Мерцедез доаѓаат во Дојран

Најголемиот летен музички фестивал во Македонија, „Д фестивал“, продолжува со претставување на музичките изведувачи што ова лето ќе застанат на фестивалските бини во Дојран,...