Ознака: „Фијук саем“

„Фијук саем“ по третпат

Во дворот на библиотеката „Браќа Миладиновци“, денеска, од 14 до 21 часот, ќе се одржува третото издание на „Фијук саем“. Ова издание ќе биде...