Ознака: „ФАЈНАНС ФУДБАЛ“

Флик најплатен селектор на СП 2022

АНАЛИЗА НА „ФАЈНАНС ФУДБАЛ“ Селекторите на фудбалските репрезентации ретко кога добиваат поголемо внимание како тренерите на врвните европски клубови, но тоа ќе се смени наскоро,...