Ознака: Единица за специјални сили

Баталјонот на специјални сили го одбележа Денот на единицата

Припадниците на Баталјонот на специјални сили, со воена церемонија во касарната „Илинден“ го одбележаа 1 март-Денот на единицата, кој го прославуваат во спомен на...