Ознака: доктори на науки

На УКИМ промовирани 23 доктори на науки

На свечен и традиционален начин, ректорот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје, проф. д-р Никола Јанкуловски промовираше 23 доктори на науки, кои одбраниле...