Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25567)

Хидроенергијата не е решението што е потребно

Заврши ерата на евтина нафта и гас. Конфликтот во Украина или, поконкретно, амбициозните напори на Европа да се одвикне од руските фосилни горива во...

Европо, извини вака, ништо лично, ама… ајде, гитла!

Европо, ништо немој да ветуваш, твојот збор тежи колку зборот на пијаница дека веќе ракија нема да лизне. Така ветуваше и кога присилно ни...