Ознака: Џаишанкар

Џаишанкар: Западот применува двојни стандарди!

Индискиот шеф на дипломатијата отворено и остро ја критикуваше Европа Индија е една од клучните земји за чија приврзаност еднакво се борат и Истокот и...