Ознака: дизајн на корици

Избрани победниците на конкурсот за дизајн на корици – „Порта Европа“

Предлог-дизајните на дизајнерите Катерина Соколова, Ивона Јанчевска, Лара Маринковиќ и Андреј Лавчански за шест книжевни дела од европски писатели се избрани за победнички на...