Ознака: Денот на пијаното

Македонија по седми пат ќе го слави Денот на пијаното

На 25 и 29 март во Скопје, по седми пат, ќе се одржи Ден на пијаното (Piano Day Skopje 2023). Оваа манифестација, основана по...