Ознака: Ден Браун

Филхармонијата најавува изведба на „Симфонија од дивината“ од славниот Ден Браун!

Станува збор за проект базиран врз новата илустрирана детска книга на Ден Браун, најпродаваниот автор според „Њујорк тајмс“, кој се прослави со романите „Кодот...