Ознака: ДАНС

Советничката на Петков, Весела Чернева под истрага за пренесување информации на...

Бугарските власти, како што објавуваат бугарски медиуми, водат предистражна постапка против советничката за надворешни работи на поранешниот премиер на Бугарија, Кирил Петков, Весела Чернева...