Ознака: ЦИВИТАКС

ЦИВИТАКС: Најавените „даночни реформи“ веројатно се поттикнати од фискална нужност, не...

Групата ЦИВИТАКС остро се спротивставува на намерата да се воведат придонеси на договори за привремено и повремено вршење работа и алармира дека недостасува консултација...